

Алхам 1
Зууханд 300°C градус хүртэл халаана. Гахайн махыг бэлтгэхдээ: Гадна хэсэг, дотор хөндий хэсгийг хүйтэн урсгал усаар угааж, алчуураар сайтар хатааж, усанд орсны дараа чих, суга, цээжний хөндий, нүүр, хөл, өвдөгний ар талыг алчуураар сайтар хатаана.
Алхам 3
Хэрэв гахайн махан дээр нил ягаан өнгийн U.S.D.A. эсвэл үйлдвэрлэгчийн тамгатай хэсэг байгаад тэр нь арилахгүй байгаа бол тэр хэсгийг идэж болохгүй.
Алхам 5
Алхам 7
Алхам 2
Гахайн махыг бэлтгэхдээ: Гадна хэсэг, дотор хөндий хэсгийг хүйтэн усаар угааж, алчуураар сайтар арчиж хатаана. Ингэхдээ чих, суга, цээжний хөндий, нүүр, хөл, өвдөгний ар талыг мөн алчуураар сайтар арчиж хатаана.
Алхам 4
Гахайг бүхэлд нь тосон массаж хийж, үрж тослоно. Гахайг бүхэлд нь давсалж, амтлана.
Алхам 6
Бэлтгэсэн гахайн чих, хоншоор, сүүлийг шатаахгүйн тулд мөнгөлөг цаасаар ороож, шарах шүүгээнд 4-5 цаг шарна.Ингэхдээ 30 минутын зайтай шалгана. Хэрэв шүүс гарч байгааг харвал хайруулын тавган дээр бага зэрэг ус нэмнэ.
Тэжээллэг чанар: Нэг порц дахь хоол тэжээлийн хэмжээ (12 хүн тус бүр) 2092 калори, 194 грамм өөх тос, 66 грамм ханасан өөх тос, 0 грамм транс өөх тос, 90 грамм ханаагүй өөх тос, 23 грамм ханаагүй өөх тос, 6 грамм нүүрс ус, 1 грамм хүнсний эслэг, 1 грамм элсэн чихэр, 74 грамм уураг, 1324 миллиграмм натри